Mätmikroskop för djupmätning, 2034-CIL-300-ZX. Förstoring 300x

Call for Price

 

Beskrivning

82-2034-CIL-300-ZX Videomikroskop > Djupmätning-Mikroskop, Portabla mikroskop > Peak-Lupe portabla mätmikroskop, Portabla mikroskop

82-2034-CIL-300-ZX Videomikroskop > Djupmätning-Mikroskop, Portabla mikroskop > Peak-Lupe portabla mätmikroskop, Portabla mikroskop

Mätmikroskop (Optisk Mikrometer) 2034-CIL-300-ZX är det perfekta stödet för djupmätning. Den stabila, enhet möjliggör exakt fokus på fokalplanet. Mikroskopthuset på 2034-serien har modifierad för att uppnå denna stabilitet. Med standard 30x objektiv, en förstoring på 300x, uppnå det låga skärpedjup som krävs för exakt arbete. Naturligtvis kan mätningar med normal bredd  kan också utföras med mikroskopet. Den minsta graderingen på skalan som integrerats i den okularet är 1 um. Längden på mät-skalan är 0,2 millimeter och synfältet är 0.48 millimeter.

Viktigt för optimala värden är att alltid fokusera toppen- och bottennivån från samma sida. Detta är det enda sättet att eliminera felaktigheter i mätningen till följd av en lätt motreaktion. med centrerad belysning direkt genom linsen har en betydande roll. Detta ljus ger vägledning  för identifiering av fokalplan.

Finfokuseringsmekanismen kan skjutas åt sidan för snabbjustering. MST stativet ger en säker positionering på valsar eller plant material för djupmätning. Ytterligare fem millimeter X-justering med hög förstoring och möjliggör matning mellan fokalplan, när de inte längre kan omfattas av synfältet. Användning av en digitalkamera i kombination med mäturet är inte möjligt.

Ytterligare en stativ med 25 x 25 mm korsbord och rotationsbord finns att köpa till för att möjliggöra användning av 2034-CIL-300-ZX som laboratoriesystem. Detta stativ är mycket användbart när djupmätningar på smådelar utförs. I sådana tillämpningar placeras delarna exakt på korsbordet. Ytterligare valfria tillbehör inkluderar de två V-block, som kan sättas in i det rotationsbordet med hjälp av en monterad tapp i botten. Detta tillåter applikationer såsom ett snabbt och tillförlitligt sätt att mäta djupet av repor på runda detaljer. Detta mikroskop är även lämplig för användning som ett mobilt laboratorium för mätning av objekt såsom mikrografiska sektioner eller andra delar med hjälp av ett utbytbart okular och linser som finns som tillval. 2034-CIL-300-ZX levereras i en extremt robust transportplastlåda. När det beställs med ST-CIL stativ, levereras det i en specialgjord aluminiumväska.

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Mätskala

Förstorings-intervall

Specifications

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mätmikroskop för djupmätning, 2034-CIL-300-ZX. Förstoring 300x”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *